תל אביב, ישראל (31 בדצמבר, 2024) – מיטב קרנות נאמנות שמחה להודיע על הנפקת קרן מחקה פתוחה חדשה* בשקלים** אשר לראשונה בישראל תעקוב אחרי מדד ה- ¹CME CF Bitcoin Reference Rate New York Variant.
מדד זה הינו מדד מחיר הביטקוין היומי (Spot Bitcoin) גרסת ניו יורק, המפורסם פעם ביום בשעה 16:00 (שעון ניו יורק). המדד מאגד נתוני מסחר המתקבלים על ידי בורסות קריפטו מרכזיות העומדות בדרישות הרגולטוריות המחמירות של CF Benchmarks. מדד זה מהווה את נקודת הייחוס העיקרית לקביעת מחיר Spot Bitcoin עבור סגירת המסחר בשוק האמריקאי.
הקרן הינה קרן חדשה. יחידות הקרן הוצעו לראשונה בתאריך 31.12.24.
עיקר החשיפה של קרן זו היא למוצרי מדדים על מטבע הביטקוין, ואולם קרן זו אינה משקיעה ישירות בנכס הביטקוין ועל כן תשואת הקרן לא תהיה בהכרח זהה לתשואת מטבע הביטקוין. ההשקעה בקרן טומנת בחובה סיכונים ייחודיים – לפירוט הסיכונים בהרחבה ראו פרק בתשקיף הקרן "גורמי סיכון ייחודיים"
על אודות מיטב קרנות נאמנות
מיטב קרנות נאמנות בע"מ הינה מהחברות הגדולות בישראל עם מגוון רחב של מוצרים באפיקי ההשקעה השונים. עם ניסיון מצטבר של למעלה מ-40 שנה, אנו יודעים לתת מענה מקצועי, עם מגוון רחב של מוצרים אשר עשוי להתאים למצבי שוק משתנים. הידע, המקצוענות והניסיון הרב, באים לידי ביטוי בניהול השקעות איכותי ואחראי, תוך התחשבות בניהול סיכונים מוקפד. אנו מנסים להיות דינאמיים וקשובים למתרחש בשוק ומשתדלים להתאים עצמנו למגמות ולתקופות שונות בשוק ההון ולהגיב במהרה על ידי השקת מוצרים מיוחדים וחדשניים.
דיסקליימר:
מנהל הקרן הינו מיטב קרנות נאמנות בע"מ. 1. מדד CME CF Bitcoin Reference Rate New York Variant הינו קניינה הרוחני של חברת CF Benchmarks Ltd לרבות סימני מסחר רשומים (להלן: "עורך המדד"). לתיאור המדד המלא ראה פירוט נרחב בתשקיף הקרן. הקרן פועלת על פי רישיון מעורך המדד. עורך המדד אינו אחראי למכשיר פיננסי, לביצועיו ו/או לכדאיות ההשקעה בו. רכישת יחידות בקרן תיעשה על בסיס תשקיף עיקרי ו/או תשקיף קרן חדשה ו/או הדוח השנתי של הקרן ודיווחים מידיים שבתוקף בלבד. אין מנהל הקרן מתחייב להשיג תשואה כלשהיא לרבות תשואה עודפת. פרסום זה אינו מהווה הצעה לרכישת יחידות בקרן. אין לראות בפרסום זה ייעוץ/ שיווק השקעות או תחליף לייעוץ/ שיווק השקעות המתחשב בצרכיו האישיים של כל אדם. *הקרן הנה קרן חדשה. יחידות הקרן מוצעות בתאריך 31.12.24 מועד סיום התאמת הנכסים 31.12.24 . מנהל הקרן ירכוש עבור הקרן ETF ים שבגין החזקתם ישולמו מנכסי הקרן דמי ניהול למנהלי ה ETF – ים, כפי שנקבעו בעבור כל ETF שיוחזק בקרן כאמור. מנהל הקרן יוכל להעלות את שכרו בקרן רק ב- 1.1.26 . לפרטים נוספים ראו תשקיף הקרן שפורסם באתר ההפצה. קיימים דמי נאמן בקרן.(D4) עד 120% חשיפה למניות, עד 120% חשיפה למט"ח.**ישנה חשיפה דולרית.
CryptoJungle אינה אחראית לתוכן, למוצר או השירות שפורסמו בעמוד זה. בעוד שאנו מכוונים לספק לכם את כל המידע החשוב שיכולנו להשיג, על הקוראים לבצע מחקר עצמאי לפני שהם פועלים בכל אופן שקשור לחברה, ולקחת אחריות מלאה על החלטותיהם. כמו כן, בהתאם לתנאי השימוש באתר, אין לראות באמור בכתבה כייעוץ השקעות ו/או המלצה לפעולה.